SPRIEVODNÝ PROGRAM
16. 5. 2014 /piatok/
9.00 – 10.30 h Tomi Reida (Sweet Art Kateřina a Tomi partnership) majstri ČR v kategórii cukrár
a držitelia ceny Rudolfa Přibyla
Téma: Tvorba torty s kvetmi za pomoci “airbrush”
Miesto konania: Pavilón č. 1 / poschodie
9.00 – 10.00 h Jožka Zaukolcová a žiaci Strednej odbornej školy obchodu a služieb Púchov
Workshop: Ukážky prípravy a zdobenia medovníčkov s možnosťou zapojiť sa do činnosti
Miesto konania: Pavilón č. 1 / poschodie
11.00 – 12.00 h ZEELANDIA s.r.o. Košice
Predstavia aktuálne novinky
Miesto konania: Pavilón č. 1 / poschodie
12.30 – 14.30 h Gerardin - Michal Baniar- člen reprezentačného tímu SZKC, podpredseda Klubu cukrárov SZKC
Téma: Tanierové dezerty
Miesto konania: Pavilón č. 1 / poschodie
15.00 – 16.00 h IREKS ENZYMA s.r.o.
Predstavia aktuálne novinky
Miesto konania: Pavilón č. 1 / poschodie
16.30 – 18.00 h Jožka Zaukolcová a žiaci Strednej odbornej školy obchodu a služieb Púchov
Workshop: Ukážky prípravy a zdobenia medovníčkov s možnosťou zapojiť sa do činnosti
Miesto konania: Pavilón č. 1 / poschodie
17. 5. 2014 /sobota/
9.00 – 10.30 h Jožka Zaukolcová – členka reprezentačného tímu SZKC, predsedníčka Klubu cukrárov SZKC
a držiteľka medzinárodných ocenení za sladké umelecké diela
Téma: Čokoláda - temperovanie, pralinky, jednoduché ozdoby
Miesto konania: Pavilón č. 1 / poschodie
10.45 – 11.45 h ZEELANDIA s.r.o. Košice
Predstavia aktuálne novinky
Miesto konania: Pavilón č. 1 / poschodie
12.00 – 13.00 h IREKS ENZYMA s.r.o.
Predstavia aktuálne novinky
Miesto konania: Pavilón č. 1 / poschodie
13.15 – 14.45 h Jindřich Novotný – reprezentant slovenskej gastronómie, člen reprezentačného tímu SZKC
Téma: Práca s plastickou čokoládou – umelecká cukrárina
Miesto konania: Pavilón č. 1 / poschodie
15.00 – 16.00 h Tomi Reida (Sweet Art Kateřina a Tomi partnership) majstri ČR v kategórii cukrár
a držitelia ceny Rudolfa Přibyla
Téma: Portrét s krajinou - “airbrush”
Miesto konania: Pavilón č. 1 / poschodie
16.15 – 17.15 h Gerardin - Michal Baniar - člen reprezentačného tímu SZKC, podpredseda Klubu cukrárov SZKC
Téma: Petit fours
Miesto konania: Pavilón č. 1 / poschodie
18. 5. 2014 /nedeľa/
9.00 – 10.30 h Jožka Zaukolcová – členka reprezentačného tímu SZKC, predsedníčka Klubu cukrárov SZKC
a držiteľka medzinárodných ocenení za sladké umelecké diela
Téma: Mrazené dezerty a nanuky
Miesto konania: Pavilón č. 1 / poschodie
11.00 – 13.30 h Peter Sipos – karamelové umenie
Téma: Karamel – modelovanie - umelecká cukrárina
Miesto konania: Pavilón č. 1 / poschodie
Zmena programu vyhradená!
|
|
Copyright © EXPO CENTER a.s.,
2025
|
LogIn