piatok, 3. mája, 08:05
ÚVOD
ZVOLENÁ VÝSTAVA
 
 CHUŤ SLOVENSKA 2019
Všeobecné informácie
Záverečná správa
Aktuality
Nomenklatúra
Záväzná prihláška
Zoznam vystavovateľov
Tlačová správa rok 2019
Vystavovatelia sa predstavujú

CHUŤ SLOVENSKA 2019

4. ročník výstavy slovenských potravinárskych a nepotravinárskych produktov

17.5. - 18.5.2019
 

VYSTAVOVATELIA SA PREDSTAVUJÚ

 
CHATEAU FREISTADT

Koncept mladého a odvážneho projektu je postavený na tradícii názvu značky vína Chateau Freistadt a dopestovaného hrozna z Hlohoveckého rajónu v Malokarpatskej vinohradníckej oblasti.
Hlavným motívom ochrannej značky Chateau Freistadt sú tri ruže, ktoré sú synonymom pre označenie mesta, pretože Hlohovec je mestom ruží.
Chateau Freistadt prináša vína prémiovej rady z Hlohoveckých vinohradov, okrem základných odrôd aj sladkú vlajkovú loď PÁLAVU a tento ročník predstaví novinky v portfóliu DUNAJ suchý a CABERNET SAUVIGNON polosuchý.
 
SPU NITRA

Študijné programy Fakulty biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre sú koncipované tak, aby jej absolventi mohli nájsť uplatnenie v širokej oblasti agropotravinárskeho sektora. Ponúkané študijné programy (agropotravinárstvo, agrobiotechnológie, aplikovaná biológia, bezpečnosť a kontrola potravín, food control and safety, potraviny a technológie v gastronómií, vinárstvo) sú všetky akreditované. Termín podania prihlášky na bakalárske štúdium je do 21.7.2019.    Na jednu prihlášku je možné uviesť aj viac študijných programov fakulty, v poradí záujmu o tieto programy. Prijímacie konanie – bez prijímacích skúšok.
Fakulta biotechnológie a potravinárstva realizuje aj výskumnú, odbornú, poradenskú činnosť a úzko kooperuje s praxou. Viac informácií nájdete na stránke: www.fbp.uniag.sk
 
 
 

  Print
12345678910BURZA STAROŽITNOSTÍ A GAZDOVSKÉ TRHY

11
1213141516171819
Kalendár výstav   01. mája - 19. mája

A A A