|  CHUŤ SLOVENSKA 2019 |  | 
			| 4. ročník výstavy slovenských potravinárskych a nepotravinárskych produktov | 
			| 17.5. - 18.5.2019 | 
			|  | 
	
 
 
	
		| VYSTAVOVATELIA SA PREDSTAVUJÚ
 
 
   
    
        
            | CHATEAU FREISTADT
 Koncept mladého a odvážneho projektu je postavený na tradícii názvu značky vína Chateau Freistadt a dopestovaného hrozna z Hlohoveckého rajónu v Malokarpatskej vinohradníckej oblasti.
 Hlavným motívom ochrannej značky Chateau Freistadt sú tri ruže, ktoré sú synonymom pre označenie mesta, pretože Hlohovec je mestom ruží.
 Chateau Freistadt prináša vína prémiovej rady z Hlohoveckých vinohradov, okrem základných odrôd aj sladkú vlajkovú loď PÁLAVU a tento ročník predstaví novinky v portfóliu DUNAJ suchý a CABERNET SAUVIGNON polosuchý.
 |   |  
            | SPU NITRA
 Študijné programy Fakulty biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre sú koncipované tak, aby jej absolventi mohli nájsť uplatnenie v širokej oblasti agropotravinárskeho sektora. Ponúkané študijné programy (agropotravinárstvo, agrobiotechnológie, aplikovaná biológia, bezpečnosť a kontrola potravín, food control and safety, potraviny a technológie v gastronómií, vinárstvo) sú všetky akreditované. Termín podania prihlášky na bakalárske štúdium je do 21.7.2019.    Na jednu prihlášku je možné uviesť aj viac študijných programov fakulty, v poradí záujmu o tieto programy. Prijímacie konanie – bez prijímacích skúšok.
 Fakulta biotechnológie a potravinárstva realizuje aj výskumnú, odbornú, poradenskú činnosť a úzko kooperuje s praxou. Viac informácií nájdete na stránke: www.fbp.uniag.sk
 |  |    | 
		|  | 
 
            
            
            
             
                 
             
            
             
             
             
            
          
   
    
    
        
    
    
            
                Copyright © EXPO CENTER a.s., 
                
2025 
                |
        
        LogIn